varda jobservice

Varda Jobservice kan effektivisere din virksomhed

Varda Jobservice er, udover at være et selvstændigt jobcenter, der kan hjælpe dig med alt fra førtidspension, sygedagpenge og ledighedsydelse til kontanthjælp, fleksjob og ressourceforløb, også konsulenter inden for blandt andet socialfaglig bistand.  Varda Jobservice beskæftiger sig i høj grad også med konsulentarbejde hos kommuner, forsikringsselskaber og andre private virksomheder, og er derudover eksperter i rådgivning inden for socialfaglig bistand.

En af de skarpeste kompetencer, som Varda Jobservices besidder inden for konsulentarbejde er LEAN. LEAN betyder hos Varda Jobservice, at arbejde med kulturforandring i virksomheder – offentlige som priovate. LEAN er desuden en populær arbejdsform, som Varda Jobservice i høj grad arbejder med, og som handler om at løfte en opgave sammen på bedst mulig vis inden for en virksomhed.

Varda Jobservice om LEAN

LEAN handler ikke blot om at komme ned i antallet på medarbejdere ved at effektivisere og på den måde spare penge. I hvert fald ikke for Varda Jobservice. For Varda Jobservice handler LEAN om, at indarbejde en god proces i hele virksomheden, der sørger for at effektivisere i fællesskab. For Varda Jobservice er kodeordet til en god og stabil kulturforandring, at starte kulturforandringen hos ledelsen. På den måde sørger Varda Jobservice, når de arbejder med LEAN hos en virksomhed, at hjælpe med at fjerne overflødigt arbejde, hvilket kan gør det muligt at nå de mål, man som virksomhed har sat sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *