TMC Telemarketing modtager for andet år i træk Trippel-A

Telemarketingcentret _AAA 2015 DKDet går godt for TMC Telemarketing i Horsens, hvor telemarketing ekspert Torben Larsen står bag roret. For andet år i træk – og for tredje gang siden 2008 – har TMC Telemarketing modtaget 3 x A. 3 x A er det højeste niveau af kreditværdighed, man kan modtage fra kreditvurderingssystemet Soliditet. Soliditet hjælper privatpersoner og virksomheder med at få et overblik over, hvor kreditværdige virksomheder er. Hos Soliditet uddeler de således karakterer og bedømmelser, der beregnes ud fra flere end 2.400 beslutningsregler.

Når Soliditet bedømmer virksomheder som TMC Telemarketings kreditværdighed, gør de det ud fra følgende karatkerer:

AAA – Højeste kreditværdighed

AA – God kreditværdighed

A – Kreditværdig

NY – Nyetableret

B – Kredit mod sikkerhed

C – Kredit frarådes

IR – Ikke fastsat rating

I år modtog TMC Telemarketing så for andet år i træk bedømmelsen ”AAA”, der beskrives således:

”For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

Den gode forretningsforståelse

Torben Larsen, der står bag TMC Telemarketing har endnu en gang bevist, at han ved, hvordan man driver forretning på den gode måde. Med Torben Larsens baggrund inden for salg og telemarketing er det heller ikke så underligt, at TMC Telemarketing nu for tredje gang side 2008 har modtaget den hæderfulde bedømmelse Tripple-A. Det er ikke alle virksomhedsejere, der har så god forretningsforståelse som Torben Larsen fra TMC Telemarketing, og det er højst sandsynligt også derfor, at det går så godt for begge Torben Larsens virksomheder TMC Telemarketing og KantineDataBASEN.

Hvor TMC Telemarketing er blandt de mest kompetente og efterspurgte telemarketingfirmaer i hele Danmark, er KantineDataBASEN et af de nyeste skud på stammen inden for kantiner i Danmark. Et system, som Torben Larsen – manden bag både TMC Telemarketing og KantineDataBASEN er stolt af, log det er ikke uden grund.

Manden bag TMC Telemarketing Torben Larsen

Manden bag TMC Telemarketing, Torben Larsen, er ikke hvem som helst. TMC Telemarketing direktøren er bestemt én, man gerne vi i dialog med, hvis man i tvivl om, hvordan man skaber vækst samt gør sin virksomhed kreditværdig. Torben Larsen fra TMC Telemarketing er ekspert i telemarketing samt i at spotte behov inden for branchen og erhvervslivet. Selv stod han en dag i den situation, hvor han var utilfreds med, at man ikke kunne få et overblik over, hvilke slags kantineordninger, der fandtes i Danmark. Kort tid efter havde manden bag TMC Telemarketing udviklet konceptet KantineDataBASEN – et system, der sikrer både virksomheder og privatpersoner en fuldt opdateret database over kantineforhold i alle virksomheder med mere end 50 ansatte. Derudover giver KantineDataBASEN et overblik over køkkenforholdene på cafe´er, hoteller, konferencentre og restauranter, produktions- og modtagekøkkener i Danmarks storkommuner, produktions- og modtagekøkkener på hospitaler og sygehuse med mere end 50 ansatte.

Den gode hverdag

For Torben Larsen fra TMC Telemarketing er noget af det vigtigste for at skabe en succesfuld forretning, at have glade ansatte og kolleger. Netop derfor går de hos TMC Telemarketing også meget op i, at hverdagen skal være god for deres ansatte. Har en ansat et ønske til at gøre noget anderledes, er Torben Larsen lydhør overfor deres forslag.

Antallet af ansatte hos TMC Telemarketing har svinget meget, men Torben Larsen kan bedst lide, når der er mange mennesker på kontoret og gang i deres call center. Han har gennem sine mange år inden for branchen vænnet sig til den travle og opløftede stemning, der er, når man arbejder med mødebooking, telemarketing og leadgenerering, ligesom de gør hos TMC Telemarketing. Netop på grund af hans store engagement inden for branchen er TMC Telemarketing også blevet et af de mest velfungerende telemarketingfirmaer i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *