Miljøvenlig isolering hitter

Når det kommer til isolering, kan de fleste af os snakke med. En ordentlig isolering er nødvendigt for, at vi kan holde varmen i vores hjem, men hvad mange ikke ved er, at der findes mange forskellige måder at isolere et hus på, og hvilken en skal man så lige vælge, hvis man selv står og skal isolere boligen? Det får du her et kvalificeret bud på.

Isolering med papiruld

Papiruld er en relativt ny måde at isolere på. Det har den helt klare fordel, at det er et løsfyldsprodukt, hvilket gør, at det kan komme ind i alverdens tænkelig hulrum og huller, og på den måde opnår man et langt bedre og mere effektivt resultat end ved almindelig isolering.

Denne form for isolering er desuden eftertragtet på grund af dens mange kvalitetssikre egenskaber. Her er der blandt andet tale om dens høje brandmodstand samt dens fantastiske lydisolerende egenskab. Derudover fremstilles det af miljøvenlige materialer, og det udleder derfor kun meget små mængder CO2. Med andre ord er det altså det perfekte isoleringsmateriale, hvis du er på udkig efter et materiale, der både kan isolere og lydisolere, og som samtidig er miljøvenligt.

Papiruld kan benyttes alle steder, herunder under tag, gulv, loft, hulmur, mellem etager etc.

Hvis du er interesseret i at læse mere om denne innovative måde at tænke isolering på, så kan du læse mere om papiruld her, eller du kan se videoen nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *