Leder du efter en tandlæge i Hellerup?

Bor du i Hellerup eller i omegnen af denne bydel, så er du måske på udkig efter en tandlæge i Hellerup. Som du nok ved, er det vitalt, at du mindst én gang om året får tjekket bisserne, sådan at du får styr på, at alt er i orden, og at din mund og tænder er glade.

Her vil det være oplagt at vælge Frederick Upton Sjölin som din tandlæge i Hellerup. Der er tale om en tandlæge i Hellerup, der er yderst kompetent. Frederick har nemlig hele 27 år på bagen som tandlæge: Siden 1990 har han været tandlæge i Hellerup, hvor han har haft egen klinik.

Tandlægeskræk? Frygt ej!

Er du en af de mange, der har tandlægeskræk, så vær ikke bange! Frederik er en tandlæge i Hellerup, der har styr på tingene. Det betyder, at han kan tilbyde smertefri tandbehandling, da tandklinikken benytter sig af det nyeste tandlægeudstyr som fx laserteknologier og computerstyret bedøvelse.

Dette vil i kombination med tandlægernes lange erfaring give dig en rigtig behagelig oplevelse af at gå til tandlæge. Tandklinikken danner nemlig ramme for en rolig atmosfære i Hellerup, hvor selv de patienter, der har tandlægeskræk, sagtens kan slappe af i tandlægestolen.

Sådan får du fat i din tandlæge i Hellerup

Din tandlæge i Hellerup, Frederick Upton Sjölins tandklinik, er placeret på Lyngbyvejen 237, og hvis du har spørgsmål eller booking af tid hos tandlægen, så kan du altid velkommen ringe på 39 62 06 33, men du kan også sagtens booke en tid online.

Hvis du har brug for at få tjekket bisserne hos en tandlæge i Hellerup, kan du altså ikke længere være i tvivl om, at tandlæge Frederick Upton Sjölin er et oplagt valg. Så grib knoglen og bestil en tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *