Låsesmeden kan forhindre indbrud i dit hjem

Så har jeg for nyligt haft indbrud i mit hjem, hvor alle mine kones smykker og dyre kjoler er blevet stjålet, samt vores to fladskærme, min PS3, og 7000 kr. i kontanter. Derefter måtte jeg tilkalde politiet så de måske kunne få opklaret hvem der stod bag tyveriet, så jeg kunne få mine ting tilbage.

De kunne umiddelbart ikke finde nogle fingeraftryk eller DNA spor af tyvene, som kunne identificere dem. Derfor vidste jeg at jeg nok ikke ville se mine ting igen, kort efter besluttede jeg mig for at ringe til en låsesmed, så denne kunne få sat en ny lås på min hoveddør, da det var ad denne vej indbrudstyvene var kommet.

låsesmed

Montering af ny lås
Der låsesmeden så endelig dukkede op, gik han med det samme i gang med at montere en ny lås på min dør. Dog fortalte han mig også at jeg burde sikre mig med nogle yderligere tiltag, for at sikre min bolig så optimalt som muligt, da der var flere måder tyvene kunne havde lukkede sig ind på. Og at jeg skulle være glad for at mit hus ikke havde været udsat for flere end et indbrud, da mit hus var meget sårbart i hans øjne. Derfor besluttede jeg mig for at følge hans råd, og sikrede mig derfor med nogle ekstra låse og hapse.

Sikring af vinduer og døre
Jeg fik udover den nye lås til min hoveddør, også monteret en ekstra lås på for at gøre det sværere for fremtidige tyve at bryde ind. Derudover satte låsesmeden også døren helt tæt ind til karmen, samtidigt med at døren blev forstærket med en indvendig plade.
Alle mine vinduer som lå på stueetagen i mit hus, fik solide beslag og hapser, da vinduerne ofte er indbrudstyvens foretrukne indgang til din bolig. Herudover fik jeg også sat vindueslåse på de mest udsatte vinduer i mit hus.

Dertil fik jeg også sat en tyverialarm op, med et 24 timers vagtkorps, som rykker ud når alarmen går i gang. Alarmen er en god ting at have, da man kan forstyrre en indbrudstyv foretagende, og denne bliver derfor nødt til at tage halen mellem benene da han ved at indenfor et vist tidsrum vil et vagtkorps dukke op.

Gratis råd til fremtiden
Til sidst fik jeg også nogle gode men helt gratis råd, til hvad jeg i fremtiden kunne gøre for at kunne forhindre fremtidige indbrud. De fleste af rådene jeg fik af låsesmeden var også nogle som jeg burde have vidst og fulgt, da det stort set gav sig selv.

Blandt andet fik jeg at vide, at når jeg ikke var hjemme skulle jeg trække gardinerne for, så tyven ikke fra for- og baghaven kunne se ind, og vurdere om der var noget af værd han kunne stjæle. Hvis jeg var væk i flere dage så skulle jeg sørge for at der var en nabo der tog sig af mine aviser, så eventuelle tyve ikke vidste med sikkerhed at jeg ikke var hjemme. Derudover skulle jeg stoppe med at hænge alle mine nøgler på en knagerække så tyven let kunne få adgang til alt hvad jeg ejer.

Hvis du gerne vil have nogle gode til hvordan du selv kan stoppe indbrud så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *