HKSDK er hovedsponsor for EM i Herrehåndbold 2014

I går blev EM i Herrehåndbold 2014 skudt i gang i Boxen i Herning i Danmark, og det er en sportsbegivenhed, der tiltrækker mange fans og danskere i de kommende knap 14. dage. Derfor er det en klar fordel for virksomheder at sponsorere den slags begivenheder, hvor man ved, at man nå ud til en bred målgruppe. Det har virksomheden HKSDK valgt at benytte sig af, og de er altså i hovedsponsor for årets Europamesterskab i Herrehåndbold.

HKSDK lever til dagligt af at udvikle og fremstille sikkerhedssko og arbejdssko til dem, der ønsker høje standarder for kvalitet, som man sjældent finder. HKSDK profilerer sig med at fremstille Danmarks bedste sikkerhedssko – indret mindre.

Det er ikke kun, når det kommer til det egentlige produkt, HKSDK tager ejerskab på markedet. Det gør de også, når det gælder branding, hvor de kører massivt på med outdoor kampagner, radiospots, biografreklamer og senest som hovedsponsor for EM i Herrehåndbold.

I løbet af det seneste halve år har HKSDKs outdoor kampagne prydet reklamepladser i bybilledet rundt omkring i landet, både på stationer, centrale pladser, busser, busskure og hvor der ellers er en plads, der er stor nok til at kunne rumme deres enorme plakater. Du har garanteret set dem, alt andet er uundgåeligt, men spørgsmålet er, om du har langt mærke til dem?

Hvis ikke kan du nedenfor se et par eksempler på deres outdoor kampagne:

hksdkhksdk outdoor kampagnehksdk outdoor reklamehksdk biografreklamehksdk bodil
Du kan også se deres biografreklame:

Hvem er HKSDK egentlig?

I reklamerne har der været stor vægt på branding-delen, hvor der på reklamerne udelukkende står “HKSDK 100 % sikker”, men er man ikke bekendt med branchen, ved de færreste, hvilket produkt der egentlig er tale om.

Siden 1997 har HKSDK specialiseret sig i at producere, fremstille og udvikle sikkerhedssko af høj kvalitet til arbejdsmarkedet både i Danmark og på det internationale marked.

Sikkerhedsskoene fra HKSDK adskiller sig fra andre sikkerhedssko ved at være komfortable, funktionelle og have et moderne design på en og samme tid, hvilken er en sjælden, men eftertragtet kombination, når det kommer til sikkerhedssko og arbejdssko i øvrigt. Med andre ord har HKSDK altså sat helt nye standarder for sikkerheds- og arbejdssko, som andre i branchen måske kunne lære lidt af.

Virksomheden mener selv, at de er den ultimative leverandør af professionelt fodtøj til kræsne kunder, der ønsker høj kvalitet og design for pengene.

Så hvis du står og mangler et par sikkerhedssko, der kan leve op til dine høje krav, så er det måske en god ide at kigge forbi www.hksdk.com, hvor du kan se deres store udvalg af sikkerhedssko og arbejdssko i øvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *