Har du låst dig ude om natten på Østerbro?

Har du låst dig ude om natten på Østerbro? Har du ringet til alle dine venner og familie, men ingen tager telefonen? Så læs med her!

Er du lige kommet hjem for en underholdende aften med dine venner og skal nu til at finde nøglen frem. Kan du til din store overraskelse ikke finde dem? Plejer du ellers altid at have styr på dine ting? Du leder desperat efter nøglerne i lommer og i tasken, men det er væk. Du finder derfor langsomt ud af, at du må have tabt den til festen. Du ringer til alle dine venner og familie for at høre, om du ikke kan overnatte der. Men der er ingen, som tager telefonen, fordi det er nat.
Der begynder for alvor at opstå panik i dig, da du ikke længere ved, hvad du skal gøre. Du finder dog pludselig ud af, at du kan ringe efter en låsesmed på Østerbro. Du søger på nettet og finder en lang række med låsesmede på Østerbro og tager den første. Du ringer op, men ingen tager den. Du bruger den næste, men heller ikke noget held. Mange har stået i denne situation og kan pludselig ikke få hjælp, da ingen låsesmede på Østerbro er tilgængelige om natten. Det er et stort problem, da man aldrig ved, hvornår uheldet slipper ud.

Du skal dog ikke længere være bekymret, da der er kommet en ny låsesmed til Østerbro ved navn Københavns Låsesmed, som har åbent hele døgnet rundt. Det er derfor bare at kode Københavns Låsesmeds nummer ind i din telefonbog, da du af den grund altid vil være i trygge hænder!
Du skal derfor ikke gå i panik, hvis du en dag mister dine nøgler, da Københavns Låsesmed altid sidder klar til at hjælpe døgnet rundt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *