Har du brug for en akut tandlæge i weekenden?

Har du nogensinde været ude for det, at der opstår en akut tandpine på de mest ubelejlige tidspunkter? Man kan desværre ikke forudse hvornår man bliver ramt af en tandpine, men det kunne være smart, idet man så kunne være sikker på at komme til tandlægen i rette tid!

Mange står ofte en fredag aften og har brug for en akut tandlæge, idet der pludseligt er opstået en slem tandpine. Det er meget frustrerende, da man ikke kan få fat på sin egen tandlæge, da det er langt over deres åbningstid. Her skal man dog være opmærksom på, at der er hjælp at hente. Der findes nemlig en suveræn akut tandlæge, som kan hjælpe dig til hver en tid. Så om du har brug for en tandlæge i weekenden eller i hverdagen er ikke afgørende, i og med at de altid står klar, hvis der er behov for hjælp. Det er nemlig Tandlægecenter Højbro Plads! Det er derfor fornuftigt at være forberedt, da man som sagt ikke selv ved, hvornår uheldet slipper.

Derfor er det en god idé at taste 31 31 13 06 ind i telefonbogen og ringe til Tandlægecenter Højbro Plads, når du har brug for det. Her vil du få en god vejledning til hvordan du kan dæmpe smerterne og bestille tid hos dem til dagen efter. Man er derfor altid i trygge hænder, hvis man kender til Tandlægecenter Højbro Plads.

akut tandlæge i weekendenIkke nok med det, er der også mulighed for at få tid hos en tandlæge i weekenden på normalvis. Mange forbinder nemlig en akut tandlæge med, at det kun er dem med slemme smerter, der kan få tid til denne tandlæge i weekenden. Men det er heller ikke helt rigtigt. For Tandlægecenter Højbro Plads holder nemlig åbent hver weekend og på helligdagene, da der som sagt skal være plads til alle. Der er nemlig mange der har en travl hverdag og kan derfor langt fra nå de tider, som deres lokale tandlæge tilbyder. Det kan derfor være svært at komme til tandlægen, hvis man ikke kan få fri fra arbejde for at gå til tandlægen. Det har denne tandlæge derfor set som en mulighed og tilbyder derfor deres kunder fleksible tider i hverdagen. Du kan derfor komme til tandlægen mandag til torsdag 8-20, fredag 8-22 og i weekenden og på helligdage 8-18. Der er derfor rig mulighed for at finde en dag, som passer ind i dit skema. Det er altid behageligt at vide, at der altid er hjælp at hente, nu hvor tiderne er så fleksible.

Det er et meget sjældent syn at en tandlæge har så sene åbningstider, og derfor er Tandlægecenter Højbro Plads et fordelagtigt træk!

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det også det helt rette sted for dig. For denne tandlæge gør alt for at mindske din skræk og er derfor meget nænsom. Du vil derfor altid være sikret en god behandling, da de vægter kundetilfredshed utroligt højt! Mange har haft en skræmmende oplevelse i forbindelse med tandlæger, da de for eksempel som børn, ikke havde gode tandlæger. Det har sat sit præg i mange og det kan derfor være svært at overvinde frygten for tandlæger. Derfor vil mange udskyde deres tandlægetjek, som kun er en ulempe, da det gør det værre på længere sigt. Det gør derfor selve behandlingen længerevarende og mere smertefuld, som man skal huske på, hvis man har tandlægeskræk. For det vil ikke medvirke til en mindsket tandlægeskræk. Derfor skal man huske på at tandlægerne hos Tandlægecenter Højbro Plads respekterer dette og gør derfor alt i deres magt for at gøre det så behageligt som muligt. Det kan også ses på selve indretningen, som er indrettet på den måde, at folk kan føle sig afslappede. Det ses ofte at man kommer ind i helt hvide og kolde rum hos tandlæger, som er helt modsat hos denne tandlæge.  Du vil derfor ikke føle sig utilpas, når du træder ind ad døren – kun det modsatte.

Så hvis du har brug for en akut tandlæge eller en tandlæge i weekenden er det bare at svinge forbi Tandlægecenter på Højbro Plads. Du vil ikke fortryde det, da du altid vil være i trygge hænder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *