Fenskær Efterskole på Picasa, Youtube og Wikipedia

Fenskær Efterskole på Picasa, Youtube og Wikipedia

Fenskær Efterskole på Picasa, Youtube og WikipediaDenne artikel omhandler Fenskær Efterskole Picasa, Fenskær Efterskole Youtube og Fenskær Efterskole Wikipedia ud.

Den populære efterskole i det nordlige Vestjylland Fenskær Efterskole, mere præcist i Nr Nissum i Lemvig, er en specialefterskole, hvor undervisningen er skræddersyet efter elever, der både fagligt og socialt har været i klemme i det almene uddannelsessystem. Eleverne på Fenskær Efterskole i Lemvig har med andre ord særlige behov, hvorfor både de og deres forældre finder stor ro og tryghed i Fenskær Efterskole. På Fenskær Efterskole i Lemvig kommer de til at indgå i både sociale og faglige fællesskaber med andre unge med diagnoser, og hele hverdagen og undervisningen er skræddersyet herefter. Med andre ord er Fenskær Efterskole i Lemvig tilpasset 100 % efter eleverne, så eleverne ikke – endnu en gang – skal tilpasse sig et system, de ikke passer ind i.

På Fenskær Efterskole i Lemvig fokuseres der på den enkelte elevs stærke sider frem for på deres svagheder. Ellers er Fenskær Efterskole i Lemvig underlagt den almindelige efterskolelov.

Fenskær Efterskole Picasa

Fenskær Efterskole i Lemvig er faktisk blandt de efterskoler i Danmark, der er mest med på diverse digitale trends, hvorfor de naturligvis også gavmildt deler deres billeder på de sociale medier. Blandt andet deler Fenskær Efterskole alle deres mange billeder på Picasa, hvor de på nuværende tidspunkt har intet mindre end 103 forskellige fotoalbums med billeder.

Lige nu kan du på Fenskær Efterskole Picasa for eksempel se en masse sjove og stemningsfulde billeder fra Fenskær Efterskoles countryaften med Andy Martin & band, da de var forbi skolen i marts. Det var en stor fornøjelse for eleverne på Fenskær Efterskole, der alle kunne læne sig tilbage, nyde musikken og synge med, hvis de kunne teksterne.

På Fenskær Efterskole Picasa kan du også se et stort udvalg af billeder fra Fenskær Efterskoles gymnastikturnering i februar, hvor en masse af Fenskær Efterskoles elever kæmpede i forskellige discipliner. Også i januar skete der ting og sager på Fenskær Efterskole, hvilket du kan se billeder af på Fenskær Efterskole Picasa. På Fenskær Efterskole Picasa kan du nemlig se flotte billeder fra Fenskær Efterskoles udflugt til Randers Regnskov. Med andre ord kan du se alle billeder fra Fenskær Efterskole på Fenskær Efterskole Picasa.

Fenskær Efterskole Youtube

Det er ikke kun billeder, Fenskær Efterskole deler på de sociale medier, også film og videoer deler Fenskær Efterskole gerne med dig på Youtube. Når du går ind på Fenskær Efterskole Youtube kanal, også kendt under navnte Fenskær Efterskole TV, får du et indblik i, hvor meget videoproduktion fylder på skolen. På Fenskær Efterskole Youtube kanal kan du se tæt på 100 forskellige videoer og småfilm, som lærere og elever på Fenskær Efterskole har lavet og uploadet på Fenskær Efterskole Youtube kanal. Der er faktisk så mange timers film og videoer på Fenskær Efterskole Youtube kanal, at du kan udfylde en hel dag i selskab med Fenskær Efterskole og skolens elever.

Størstedelen af filmene er produceret af Fenskær Efterskoles elever med hjælp fra lærerne fra Fenskær Efterskole, der blandt andet også har hjulpet dem med at uploade filmene på Fenskær Efterskoles Youtube kanal.

En af de sidste videoer, der er uploadet på Fenskær Efterskole Youtube kanal er blandt andet filmen ”Fenskær Efterskole TV: Den hjemløse” og filmen ”Fenskær Efterskole TV: Horror Cirkus forestillingen”, der begge er filmet og spillet af eleverne fra Fenskær Efterskole. Se mange flere film på Fenskær Efterskole Youtube.

Fenskær Efterskole Wikipedia

Fenskær Efterskole er måske en af de mest kendte efterskoler i Danmark, hvorfor den naturligvis også har sin egen Wikipedia side. På Fenskær Efterskole Wikipedia kan du blandt andet læse, at Fenskær Efterskole liggerer i Nr Nissum i Vestjylland mellem Lemvig og Struer. Du kan også på Fenskær Efterskole Wikipedia læse, at det er en efterskole for sent udviklede unge, der har behov for specialundervisning i deres skoleforløb. Fenskær Efterskole Wikipedia er desuden en side, hvorpå du kan blive klogere omkring hvilken form for undervisning, der udbydes på Fenskær Efterskole. Fenskær Efterskole Wikipedia oplyser for eksempel, at Fenskær Efterskole er en skole, der tilbyder eleverne et prøvefrit skoleforløb med fokus på udvikling og undervisning på den enkelte elevs niveau.

På Fenskær Efterskole Wikipedia kan du desuden læse, at Fenskær Efterskole er en efterskole, der har fokus på at forberede den enkelte elev til voksenlivet uden for skolen via et udslusningsforløb. Helt historisk set kan du på Fenskær Efterskole Wikipedia læse, at Fenskær Efterskole blev oprettet tilbage i 1987 i en del af Ad. L. Hansens kollegium ved Nørre Nissum Seminarium.

Bliv klogere på Fenskær Efterskole og tjek Fenskær Efterskole Picasa, Fenskær Efterskole Youtube og Fenskær Efterskole Wikipedia ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *