Danskerne sælger brugte biler som aldrig før

Danskerne er vilde med at sælge deres brugte biler videre, næsten lige så vilde, som vi er med at købe brugt biler. Grundet krisen forsøger folk i højere grad at beholde bilerne længe, og hvis de endelig skifter bilen ud, vælger mange af samme økonomiske årsager at købe brugt frem for nyt.

Tendensen er klar, og det er til at mærke, når man sætter sin brugte bil til salg. Brugte biler er i gennemsnit faktisk dyrere i dag, end de var for ti år siden. Det vides ikke med sikkerhed, hvad der ligger grund til dette, men eksperter udtaler, at det kan være fordi vi har tendens til at passe bedre på bilerne nu, imens vi har dem, end vi var før i tiden.

Ligeledes går der i dag længere før danskerne skrotter deres hårdt brugte biler, med det resultat, at der er flere brugte biler på markedet. Dette burde faktisk holde prisen lav, men den store interesse for den besparelse man kan opnå ved at købe en brugt bil gør, at det faktisk kan være en vældig fin forretning at sælge sin brugte bil videre i dag enten til en privat køber eller til en forhandler. Bilopkøbere og lignende forhandlere giver i dag også bedre præmier for bilerne, end de gjorde for ti år siden.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange penge du har stående i din garage i form af en brugt og slidt bil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *