Danskere sparer penge på træpiller fra Tyskland

Flere og flere danskere henter deres træpiller i Tyskland. Det skyldes blandt andet de favorable priser, som danskerne kan opnå ved vores tyske naboer.

Dansk tilbudsjagt

Det er en efterhånden længe kendt sag, at de danske forbrugere krydser den dansk-tyske grænse for at skaffe sig billige dagligvarer. De er nu i stigende grad begyndt at gøre det samme når det gælder fyringsmaterialer, især træpiller hentet fra Tyskland er i høj kurs hos de danske husejere, der køber ind i stor stil.

Mange træpiller ad gangen

Vi har talt med flere danske husejere, der udtaler, at de billige priser på træpiller i Tyskland er værd at køre langt efter, da priserne er markant bedre. Desuden holder træpiller sig længe, og man kan sagtens købe stort ind, når man endelig er af sted.

Træpiller fører stadig ikke

Selvom det er blevet meget populært at hente træpiller ved vores tyske naboer, er der stadig andre varer der er i høj kurs og langt mere populære. Det er klassikerne som øl, sodavand og smøger der fyldes i traileren, når Hr. og Fru Danmark er på visit på den anden side af grænsen.

Tyskland: Vi kan levere

De tyske producenter af træpiller glæder sig over danskernes købelyst, som formentlig er hjulpet godt på vej af koldere, danske vintre. En ad Tysklands største producenter udtaler, at de hilser den øgede interesse meget velkommen, og at de ikke er skræmte af et voksende behov: ”Der er rigeligt til alle”.

 Vi stopper ikke

De danske forbrugere der vælger at handle på den anden side af grænsen har ikke planer om at stoppe lige foreløbig, medmindre danske forhandlere planlægger at matche det tyske prisniveau, hvilket de umiddelbart afviser kan lade sig gøre over for Lokale Nyheder, da vi talte med dem tidligere i dag.

Det er ikke bare blevet billigt men også let for danskerne at købe træpiller i Tyskland, hvor producenterne er mere end villige til blandt andet at kommunikere via dansksprogede hjemmesider, for at vinde endnu mere end på det danske marked for træpiller.

træpiller tyskland

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *