Bedre kontorrengøring i København

Københavnerne bliver syge, når de går på arbejde, fordi det står alt for dårligt til med kontorrengøringen i København. I krisetiden har firmaer på alt for mange kontorer i København valgt selv at stå for rengøringen. Resultatet er, at det ikke bliver gjort ordentligt, mener nu en lang række danske fagforeninger og rengøringsfirmaer.

Rengøringsfirmaer der specialiserer sig i kontorrengøring har mærket en klar nedgang i deres forretning i krisen, men det er ikke kun for de professionelle i faget, at den ringe kontorrengøring er dårligt nyt. Fordi kontorerne trænger til at blive gjort ordentligt rent i så høj en grad, lider københavnernes sundhed under det. I sidste ende koster dette sygedage og dermed penge.

Heldigvis ser det ud til, at kontorrengøring igen er ved at blive opprioriteret i København, og danske fagforeninger mener, at man skal kræve, at kontoret og ens arbejdsplads bliver gjort rent af kyndige professionelle, der har erfaring med kontorrengøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>